De HBW

De Huttenbouwweek 2016

Alles heeft een begin maar ook een einde, zo hebben wij op donderdag 5 augustus j.l. weer een geslaagde huttenbouwweeek afgerond.

Deze eidite was weer een gezllige week, totaal 96 kinderen deden er mee en er werd flink gebouwd. Op dinsdag ochtend wisselend sporten met het Sportbedrijf, dinsdagmiddag hadden de kinderen een bootcamp welke werd verzorgd door Gym Inn en dat heeft alle kinderen goed afgemat. Het sporten op de woensdag ochtend hebben we maar geannuleerd omdat het dan teveel zou worden voor de kids en ze lekker laten bouwen. Woensdagmiddag kwam de brandweer langs en ook dat was een sensatie met als toegift het natspuiten van de kids die dat wilde. Donderdag natuurlijk afobuwen voor het hoge bezoek van de middag, daarbij waren aanwezig de meeste sponsoren. Daarna was het even spelenkermis voor de kids met o.a. de stormbaan van het Sportbedrijf en toen het moment dat alle belangstellende mochten gaan kijken met uiteindelijk rond 18 uur het einde van deze editie.

Namens de gehele organisatie danken wij alle deelnemertjes voor hun inzet en bouwtechnieken en hopelijk tot volgend jaar.

2,149 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag