Doorgaan of niet

Op ons besluit om te stoppen met de huttenbouw zijn vele reacties binnen gekomen en zelfs een petitie gestart en natuurlijk begrijpen wij dat. Het is voor ons als organisatie ook geen gemakkelijk besluit geweest en zeker al niet als je tijdens en na de laatste editie al die blije gezichtjes ziet van de kids en al het plezier maar voor ons was het een maanden lang geleur om toch het nodige aantal vrijwilligers te vinden en te krijgen en dat gaf de doorslag.

Binnenkort gaan wij als organisatie de laatste editie evalueren en bekijken of wij onder bepaalde voorwaarden de huttenbouw toch doorgang kunnen laten vinden en wij zullen daarna mogelijk een overleg organiseren met alle ouders en vrijwilligers.

De hoofdvoorwaarde zal dan zeker zijn voldoende vrijwilligers en voldoende geld, zonder deze 2 voorwaarden is het onmogelijk om een huttenbouw te organiseren en we willen het nog steeds gratis houden voor deze kinderen.

Wij houden u zeker op de hoogte van de ontwikkelingen.

Een gedachte over “Doorgaan of niet

  1. Voor de kinderen zou ik het leuk vinden als de huttenbouw doorgaan, maar er wordt in die jaren dat het door ging wel hemel en aarde bewogen voor een amateur fotograaf, maar een goede dj die wel muziek over het hele terrein laat horen is er niet bij. Van de fotograaf weet ik meer dingen maar dat zal ik hem besparen om dit nog niet openbaar te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *